Maria Ulf Hansen

Advokat
Telefon: 76 41 46 97

Jeg er advokat i ERSTATNINGSGRUPPEN.

Som advokat i ERSTATNINGSGRUPPEN består min hverdag af mange forskelligartede opgaver.

Jeg varetager en del af kontorets henvendelser vedrørende patientskader samt klager over kommunale afgørelser. Ligeledes løser jeg alle typer af opgaver i relation til erstatningssagerne, herunder vurderinger i forbindelse med varigt mén og erhvervsevnetab.

Jeg trives med den daglige kontakt med kunder, og jeg sætter stor pris på at kunne tilbyde kvalificeret hjælp til mennesker, der har været udsat for eksempelvis en trafikulykke, patientskade eller lignende.

Jeg har siden december 2013 udelukkende arbejdet med erstatningssager.

Forsikring
HDI Danmark, Indiakaj 6, 2100 København Ø. Telefon 33 36 95 95. CVR. Nr. 37276251

Artikler af Maria Ulf Hansen

Erstatning for fodboldskader.

Husk forsikringen før du løber på banen

Fodboldtræningen er startet op igen efter at have været lukket ned i en periode på grund af Corona. Hvis du spillede fodbold før nedlukningen, har du formentlig allerede styr på støvler, benskinner m.v., men hvad med forsikringen?

Du skal aktivt søge erstatning

Erstatning kommer ikke af sig selv

Selvom du er berettiget til erstatning for personskade, skal du være opmærksom på, at erstatningssummen ikke kommer af sig selv. Hvis du skal have erstatning udbetalt, kræver det tværtimod, at du selv spiller en aktiv rolle.

Cykelhjelmen mindsker skader ved trafikulykker

Cykelhjelmen mindsker skader ved trafikulykker

Der har løbende været kørt kampagner for at få flere, især børn, til at bruge cykelhjelm, og det lader til at have virket, for antallet af børn, der bruger cykelhjelm er steget. Dog kniber det fortsat med de ældste.