Advokatomkostninger

Det koster vores rådgivning

Hos Erstatningsgruppen tilbyder vi alle en gratis vurdering. Vurderingen hjælper dig til at finde ud af, om du har ret til at få erstatning og om du har brug for juridisk bistand.

Advokatomkostninger

Hvis du fremadrettet har brug for advokatbistand i din sag, vil du modtage et konkret overslag over, hvilke omkostninger du kan forvente at skulle betale. Det får du, fordi det er vigtigt for os, at der er helt klare linjer for, hvor meget du skal betale for vores arbejde, så du er tryg ved at indgå samarbejde med os.

Vores endelig pris fastsættes ud fra en række parametre så som tidsforbrug, kompleksitet og det opnåede resultat og selvfølgelig med respekt for det overslag, som du har modtaget, da sagen blev startet op.

No cure – no pay

Vi kører mange sager under princippet ”no cure, no pay”, det vil sige ingen erstatning, ingen regning. ”No cure – no pay” betyder, at du kun skal betale advokatomkostninger, hvis du modtager en erstatning. På den måde ligger risikoen på vores side.

Vi vurderer konkret fra sag til sag, om vi kan tilbyde denne afregningsform. I ”no cure – no pay”-sager vil du også få et overslag over, hvad du maksimalt skal forvente at betale for vores arbejde, hvis du får udbetalt erstatning.

Tilskud

I sager, hvor der er en ansvarlig skadevolder, har du krav på at få betalt et tilskud til dine advokatomkostninger. Det kan være trafikulykker, hvor der er en ansvarsforsikring, der skal betale erstatning til dig. Det nedsætter din egenbetaling, og det tager vi selvfølgelig højde for, når vi giver dig et prisoverslag.

Hvis der skal anlægges en retssag, undersøger vi dine muligheder for at opnå retshjælp eller fri proces.

Få et professionelt team i ryggen

Hos Erstatningsgruppen arbejder vi udelukkende med personskadeerstatning, og vores mange års erfaring indenfor området betyder, at din sag behandles så effektivt som muligt og med en høj grad af kvalitet.

Vi hjælper dig med at sikre den nødvendige dokumentation, opgør dine erstatningskrav og sørger for, at du får den erstatning, du har krav på. På den måde kan du fokusere på at blive rask og komme tilbage i job.

For yderligere oplysninger, se vores forretningsbetingelser.

Kan du få erstatning?

Få eksperthjælp til din erstatningssag af en erfaren erstatningsadvokat.
Kontakt os og vi ringer dig op.

Kan du få erstatning? Og hvor meget?

Få en gratis og uforpligtende vurdering af, om du er berettiget til erstatning efter du har været udsat for en ulykke. Vi vurderer også hvor stort et beløb du i givet fald kan få udbetalt.

GRATIS VURDERING AF DIN SAG

FÅ DEN ERSTATNING DU HAR KRAV PÅ

FÅ ET PROFESSIONELT TEAM I RYGGEN