Hjælp til erstatning

Glad klient fik hævet méngraden fra 10 % til 42 %

Erstatningsgruppen har for nyligt varetaget en patientskadesag for en klient, hvor vi fik hævet méngraden væsentligt. Klienten har efterfølgende rost sagsbehandlingen.

Hos Erstatningsgruppen har vi varetaget en sag for en klient, der er blevet forsinket diagnosticeret med kræft. Vi har ført dialogen med Patienterstatningen og det lykkedes at løfte méngraden fra de oprindeligt tilkendte 10 % til 42 %. Derudover sikrede vi, at klienten fik tilkendt yderligere svie-og smertegodtgørelse og varige helbredsudgifter.

Klienten har efterfølgende skrevet en positiv tilbagemelding, hvor der bl.a. står:
”…Og endnu en gang 1000 tak for jeres sagsbehandling. I har været det hele værd. Tak for altid professionel håndtering, grundighed, og vedholdenhed”.

Hos Erstatningsgruppen er vi glade for at have hjulpet klienten frem til et tilfredsstillende resultat, og for den positive tilbagemelding vi har modtaget ved sagens afslutning.

 

Hvis en sygdom eller skade diagnosticeres for sent, og behandlingsmulighederne og dermed helbredsmuligheden er blevet forringet, kan der søges erstatning. Det kan du læse mere om her:
>> Erstatning ved for sent diagnosticering af sygdom eller en skade

Vil du vide mere?