Er du kommer til skade på trampolinen. Få svar på om du kan få erstatning

Pas på trampolinerne

Hvert år kommer ca. 7.000 børn galt afsted på trampolinen, og hver fjerde heraf må på skadestuen med et knoglebrud.

De sjove, men farlige trampoliner

Det er blevet lunere i vejret og det betyder, at trampolinerne i stor stil bliver fundet frem i villahaverne over hele landet.

Langt de fleste børn elsker trampoliner, og det er alletiders måde at få sig rørt på. Desværre sker der hvert år rigtig mange trampolinskader.

Heldigvis kan flere af skaderne formentlig undgås, hvis man overholder de fem enkle råd, som ses nederst på siden, så hjælp børnene med at lære, hvordan de bruger trampolinen og sørg selv for at give den et årligt sikkerhedstjek.

Når skaden er sket

Det er vigtigt at sørge for, at børnene er dækket af en ulykkesforsikring. Mindre børn vil typisk være dækket af forældrenes ulykkesforsikring, men det kræver, at de står på policen. Alternativt kan man vælge at tegne en børneulykkesforsikring.

– Kommer barnet til skade på trampolinen, er det vigtigt at komme på skadestuen eller til lægen hurtigst muligt og efterfølgende melde skaden til forsikringsselskabet, lyder det fra ERSTATNINGSGRUPPENs advokat Malene Juhl.

Gode råd til trampolinbrug

Børneulykkesfonden, Forbrugerrådet Tænk og Sikkerhedsstyrelsen har opstillet fem gode trampolinråd, som kan være med til at mindske antallet af trampolinskader:

  • Hop altid én ad gangen
  • Brug sikkerhedsnettet
  • Slå aldrig saltomortaler
  • Børn under seks år skal have en voksen med ved trampolinen
  • Husk jævnligt at give trampolinen et sikkerhedstjek

Rådene kan også ses på hjemmesiden www.hopmedhovedet.dk, hvor der også kan hentes trampolinspil til mobiltelefonen og meget mere.

Vil du vide mere?

Få advokathjælp til erstatning for hundebid

Sådan får du erstatning for hundebid

Vores firbenede venner er som oftest søde, men uheldet kan være ude. Er du blevet bidt af en hund (eller væltet omkuld af en hund eller har hunden på anden vis forårsaget skade) skal du være opmærksom på, at det kan være muligt at få erstatning.