Få hjælp til din erstatningssag

Klient fik 2,4 mio. kr. i erhvervsevnetabserstatning efter brancheskift

Erstatningsgruppen har bistået en klient i en sag, hvor vores klient pådrog sig piskesmæld efter en trafikulykke i 2016.

Klienten led af nakkesmerter, hovedpine og kognitive gener især hukommelses- og koncentrationsbesvær og hurtig mental udtrætning.

Klienten var tidligere ansat som salgsdirektør i en større virksomhed, og havde været ansat som sådan i mange år forud for skadestidspunktet. Jobbet formåede han ikke at udholde efter trafikulykken grundet de mange gener. Han blev først sygemeldt i en længere periode og til sidst afskediget.

Klienten måtte opgive at finde et nyt job som salgsdirektør, da han simpelthen ikke længere havde evnerne til at varetage et sådant krævende job og i en stilling på langt over 37 timer. I stedet fik han et mindre krævende fuldtidsjob som key account manager på sædvanlig fuld tid.

Forsikringsselskabet i sagen ville ikke anerkende, at det var trafikulykken, der var årsagen til afskedigelsen og det nødvendige brancheskifte. Herudover var klienten ikke kommunalt afklaret, som det normalvis er tilfældet, når der skal fastsættes og dokumenteres et erhvervsevnetab.

Erstatningsgruppen førte sagen for klienten og diskuterede sagen med forsikringsselskabet i godt 2 år. Forsikringsselskabet har nu endeligt efter Erstatningsgruppens mange indlæg og drøftelser med selskabet accepteret at anerkende årsagssammenhængen og at udbetale erstatningen for erhvervsevnetab til klienten.

Vores klient har efterfølgende skrevet til den advokat, der varetog sagen:

Jeg vil gerne sige tak til dig og Erstatningsgruppen for et seriøst og veludført arbejde i forbindelse med min sag.

I har vist, at I kan komme så meget længere i processen, og skabe et resultat, jeg ikke tror på, man selv ville have kunnet.

Jeres erfaring, viden og udholdenhed har i min sag været afgørende.

Det, at min sag nu er afsluttet, og med et resultat, som giver mig mulighed for endelig at ”beskytte” mig selv fremadrettet, har meget stor værdi for mig og min familie.

Og jeg vil til enhver tid give jer mine bedste anbefalinger

Hos Erstatningsgruppen er vi meget glade og stolte over resultatet til vores klient. Vi tilbyder i øvrigt altid en gratis vurdering af dine muligheder for erstatning, hvis du har pådraget dig en personskade.

Klik her for at bestille en gratis sagsgennemgang.

Vil du vide mere?

Erstatning gennem DFIM

Erstatning uden kommunal afklaring af arbejdsevne

Tilbage i juni 2019 kom vores klient ud for en trafikulykke på vej hjem fra arbejde. Klienten tog hurtigt efter ulykken fat i Erstatningsgruppen, for at få rådgivning om muligheder og rettigheder i det videre erstatnings- og sygdomsforløb.