Få hjælp til erstatning efter en trafikulykke

Klient efter afsluttet sag om erstatning efter en trafikulykke: Jeg havde nok aldrig selv taget kampen

Jeg havde nok aldrig selv taget ”kampen”, siger Heidi, hvis erstatningssag Erstatningsgruppen har ført i retten.

Erstatning efter ulykke med flugtbilist

Det er 3 år siden, Heidi kom til skade. Det skete, da hun var på vej hjem fra en jobsamtale i bil. Hun kører på landevejen og ser en lastbil i modsatte køreretning. Da de nærmer sig hinanden, kommer lastbilen pludselig over i Heidis vognbane, og Heidi ser sig nødsaget til at forsøge at undvige. Som følge af undvigemanøvren kommer Heidi ud i rabatten og bilen kommer i slinger, Heidi mister herredømmet over bilen og forulykker. Lastbilen kører bare videre.

Politiet kommer til stedet, og Heidi fortæller, hvad der er sket. Heidi havde ikke mulighed for at rette et erstatningskrav mod lastbilen, da denne var ukendt. Hun kontakter derfor Erstatningsgruppen, og vi anmelder sagen til DFIM, der er en garantifond, som bl.a. behandler sager, hvor skaden er forvoldt af et ukendt eller uforsikret køretøj.

I første omgang afviser DFIM erstatningskravet, da de ikke finder det bevist, at der var et ukendt køretøj, som forårsagede ulykken. Sagen ender i retten, hvor Erstatningsgruppen vinder sagen. Heidi har derfor fået udbetalt en god erstatning, som hun var berettiget til.

Jeg vil til hver en tid anbefale Erstatningsgruppen

Efter sagens afslutning har vi modtaget denne positive tilbagemelding fra Heidi: ”Først og fremmest er jeg utrolig taknemlig for den meget professionelle hjælp, jeg har modtaget fra Erstatnigsgruppen. Jeg havde nok aldrig selv taget ”kampen”, både på grund af manglende ressourcer og manglende viden inden for dette felt. Jeg har under hele processen følt mig hørt og inddraget, og der har under hele samarbejdet været en rigtig god kommunikation

Hvis jeg på et senere tidspunkt skulle få brug for juridisk hjælp, vil jeg til hver en tid anbefale Erstatningsgruppen. Mine varmeste anbefalinger til dem fra mig”.

Hos Erstatningsgruppen er vi glade for at have hjulpet Heidi med at få den erstatning, hun var berettiget til, og naturligvis også for de pæne ord, vi efterfølgende har modtaget fra hende.

Erstatning gennem garantifonden DFIM

Hvis du vil vide mere om garantifonden DFIM, kan du læse denne artikel, vi har skrevet om fonden: Erstatning når en flugtbilist eller ikke forsikret køretøj forvolder skade

Vil du vide mere?

Erstatning gennem DFIM

Erstatning uden kommunal afklaring af arbejdsevne

Tilbage i juni 2019 kom vores klient ud for en trafikulykke på vej hjem fra arbejde. Klienten tog hurtigt efter ulykken fat i Erstatningsgruppen, for at få rådgivning om muligheder og rettigheder i det videre erstatnings- og sygdomsforløb.