Malene Juhl

Advokat
Telefon: 76 11 41 87

Jeg er advokat i ERSTATNINGSGRUPPEN.

Som advokat i ERSTATNINGSGRUPPEN arbejder jeg specialiseret med erstatning for personskade i forbindelse med trafikulykker, arbejdsskader, patiensskader samt sager vedrørende voldsofre.

I ERSTATNINGSGRUPPEN repræsenterer vi altid skadelidte og aldrig forsikringsselskaberne. Vi varetager således skadelidtes sag overfor både ulykkes- og ansvarsforsikringer samt overfor Patienterstatningen, Arbejdsmarkedets Erhvervssikring samt Erstatningsnævnet.

Jeg sætter stor pris på at kunne tilbyde kvalificeret hjælp og rådgivning til personer, som har været udsat for en trafikulykke, en fejloperation eller anden form for personskade.

Forsikring
HDI Danmark, Indiakaj 6, 2100 København Ø. Telefon 33 36 95 95. CVR. Nr. 37276251

Artikler af Malene Juhl

Erstatning ved skader i stormen

Er du kommet til skade i stormen?

Når vinden for alvor får fat, river tagsten løs og får stilladser og andet til at lette, er der en risiko for personskade, men har du egentlig ret til erstatning ved skader, du er blevet påført på grund af stormen og hvem skal betale?

Er du kommet til skade ved havearbejde? Måske kan du få erstatning

Pas på når hækken skal klippes

Hvert år diskuteres det livligt, hvornår på året hækken bør klippes, men måske burde spørgsmålet slet ikke være, hvornår hækken skal klippes, men snarere hvem der skal klippe den. Gør-det-selv-arbejde kan nemlig vise sig at blive langt dyrere, end de fleste er klar over.

Hvad alder betyder for erstatning

Jo ældre, jo mindre erstatning

Folk har mulighed for at blive på arbejdsmarkedet, efter de er fyldt 70 år, men hvordan står man egentlig stillet, hvis man kommer til skade i en høj alder og for eksempel mister noget af erhvervsevnen?