Jonna Hejn

Sagsbehandler


Jeg er sagsbehandler i ERSTATNINGSGRUPPEN, hvor vi behandler alle typer af sager indenfor personskadeerstatning, f.eks. sager vedrørende trafikulykker, piskesmæld, arbejdsskader, patientskader, voldsofre og produktansvar.

ERSTATNINGSGRUPPEN repræsenterer altid skadelidte og aldrig forsikringsselskaberne. I min hverdag behandler jeg erstatningssager for personer, der et kommet til skade. Jeg behandler både sagen i forhold til modpartens forsikring og skadelidtes egen ulykkesforsikring, Patienterstatningen, Arbejdsmarkedets Erhvervssikring m.v. Jeg trives med at kunne hjælpe, når tingene bliver for uoverskuelige og der er for mange tråde at holde styr på, og jeg bliver rigtig glad på skadelidtes vegne, når der opnås erstatning.

Derudover behandler jeg også regressager for en række kommuner vedrørende refusion af sygedagpenge, som også er en del af sagsområdet hos ERSTATNINGSGRUPPEN.

Jeg er udlært advokatsekretær i 1989. Siden juni 2010 har jeg udelukkende beskæftiget mig med personskadeerstatning og sygedagpengeregres.

 

Kontakt Jonna Hejn på mail: [email protected] eller telefon: 76 41 46 92.

Kilk her for at komme tilbage til oversigten >>