Trafikoffer i ulykke. Vores råd om erstatning

Den 27. maj 2013 kunne man igen læse om en alvorlig trafikulykke, hvor en 22 årig mand nu er indlagt med muligt kraniebrud og flere brækkede knogler.

Ulykken fandt sted ved 22.30-tiden, da to personbiler kørte ind i hinanden lige syd for Hadsund på landevejen til Randers. Den unge mand, der heldigvis er udenfor livsfare, har forklaret til politiet, at ulykken kan skyldes høj fart hos den modkørende bil. Det uhyggelige er, at de to mænd i den modkørende bil, med det samme flygtede fra ulykkesstedet. Nordjyllands politi mener, at det kan være på grund af spiritus, narkotika, eller det kan være, det skyldes, at de kom kørende i en bil, der havde en stjålen nummerplade monteret.

Alene det, at efterlade et menneske der er ramt af en trafikulykke, er dybt beklageligt og rystende, slutter Nordjyllands Politi.

I Danmark er der mulighed for at søge erstatning via DFIM i visse tilfælde hvor skadevolderne ikke kan findes. Såfremt du selv eller nogen du kender har været udsat for lignende ulykke, eller hvis dig eller din familie har spørgsmål, så kontakt Erstatningsgruppen for en snak om hvordan du bør forholde dig. Vi kan ikke garantere dig erstatning, men vi kan give dig indblik i hvordan du som minimum kan søge erstatning, hvis uheldet har været ude.